Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Carbonit SANUNO vandrenser, bordmodel

Vandrenser
Carbonit SANUNO vandrenser, bordmodel
Vandrenser
Vandrenseren Sanuno fra Carbonit monteret direkte på dit køkkenbord eller i bryggerset.

Læs mere

Vandrenseren Sanuno fra Carbonit monteret direkte på dit køkkenbord eller bryggersbord. Denne Carbonit SANUNO vandrenser bordmodel er idiel, hvid der ikke er plads under køkkenvasken eller man bor til leje og ikke må tilkoble Vario-HP modellen på det kolde vand. Carbonit SANUNO købles påin vandhanen nemt og hurtigt.

Effektiv vandrenser

Vandrenseren fra Carbonit benytter et aktivt kulfilter der produceres under streng kvalitetskontrol og alle filtre testes individuelt. Vandfiltret fjerner de skadelige stoffer vi finder i vores drikkevand. Den specielle filterpatron benytter en internationalt patenteret proces (Carbonit® Monoblock) med yderst fine filterporer (type NFP Premium: <0,45 μm) og meget høj adsorptionsevne. Materialerne er BPA-fri.

Vandfilterets effektivitet er blevet bekræftet af en række uafhængige institutter i Tyskland og det er bevist at drikkevandet renses for over 99% af pesticider, medicinrester, bakterier, mikroorganismer, svampe/gærsvampe, klor, kloroform, Lindan, DDT, Atrazin og over 90% af bly og kobber. 

Let installation

Vandrenseren fra Carbonit bliver leveret med alt hvad du skal bruge og du har den hurtigt tilkoblet din vandhane.
Vandrenseren bliver koblet på din vandhane ved køkkenvasken eller i bryggerset. Filtret skal kun skiftes hver 6. måned eller efter 10.000 liter, hvilket også gør det til en af de mest økonomiske vandrensere på markedet.

Produktet indeholder

Vandrenser, vandfilter og monteringsguide (tysk vejledning i kassen). Produktet kan ikke monteres på vandhaner med udtræksslanger.

Produceret i
Tyskland
Produkttype
Vandrenser
SKU
4024875900018

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud