Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Verdens bedste Vitamix

 

Passion

Det kloge valg

Vitamix er ikke din ”lige-i-ny-og-næ-margarita” blender, som står gemt ind i skabet 9 måneder om året. Vitamix er din ”Jeg-bruger-den-hverdag” eller ”Jeg-kan-ikke-leve-uden” blender. Vitamix er et firma som siden 1939 kun har udviklet og perfektioneret en ting: blendere.

Du skal ikke tage vores ord for det Vitamix

Fyr op for passionen

Om  de laver sundere mad til familien eller spændende retter til restaurant-besøgende, så elsker Vitamix-ejere og mange kokke deres blender og anbefaler den gerne.

 

Vedvarende Passion

Vitamix fyrer op for passionen. Det er derfor, Vitamix er det brand, flest professionelle kokke stoler på. Men du finder ikke kun Vitamix i køkkenet i store, fine restauranter, du vil også kunne finde Vitamix i helt almindelige familiers køkkener verden over. Om du er interesseret i at lave kulinariske madoplevelser, lave sundere valg i hverdagen eller nyde shakes og smoothies med ægte restaurantkvalitet hjemme hos dig selv, så er Vitamix klar til dig.

 Du skal ikke tage vores ord for det

Tjek hashtagget #MyVitamix og lad munden løbe i vand over alle de lækre smoothies, supper og meget andet, som folk verden over kreerer med Vitamix. Du kan selv blive en del af historien. ”Tag – you’re it.” 

Flere og flere kokke stoler på Vitamix

Du vil elske Vitamix af samme grund som professionelle kokke gør – Vitamix gør livet lettere. Om du vil eksperimentere med avancerede teknikker, eller du bare vil lave den perfekte smoothie, så kan din Vitamix blender klare det uden problemer.

 

”Vitamix’en er en af de få ting, jeg bruger hver dag, både derhjemme og på arbejde.”
Mike Friedman, Kok, The Red Hen
 

Lokal Cleveland kok serverer med Vitamix

”Vitamix ændrer spillet i køkkenet. Der er ikke én ret på menuen, der ikke indeholder et eller andet element, som er tilberedt på vores Vitamix.  Det er den mest alsidige og pålidelige maskine i vores restaurant.” – Hodgson, Kok, Driftwood Restaurant & Catering

Kokke stoler på vitamix

Vitamix bygget til at ændre dit liv

”Jeg tror seriøst, at hvis jeg kun havde muligheden for at redde én ting i mit hus fra en eller anden form for ulykke, så var min Vitamix nok en af dem!”
Ryanh65, New Hampshire, USA
 

Bygget til at ændre dit liv

Historierne om taknemligheden for Vitamix viser ikke bare alsidigheden af blenderne i køkkenet, men er også et testamente om, hvordan Vitamix har ændret folks liv over hele verden.

 

 

Gået i arv gennem generationer

Fra kål til quinoa og at alt skal smage af bacon... Madtrends kommer og går hele tiden, men det gør din Vitamix ikke. Kvaliteten af Vitamix-blendere har gjort, at Vitamix er blevet et arvestykke, som er blevet givet videre til næste generation.

”Jeg sagde til mine børn, at de nu skulle blive enige om, hvem der skulle arve min Vitamix.”
Sharky, Mullica Hill, New Jersey, USA
Generationer af Vitamix

 En klog investering

Vitamix blenderes er bygget til at holde og kommer med hele 7 års garanti på motoren, for at give dig mest værdi for pengene.

Bygget til at holde

Et godt køb af en blender er ikke noget godt køb, hvis den ikke kan holde.

Vi ved godt, at en Vitamix er en investeringn men Vitamix-blendere er bygget til at holde. Vi hjælper dig med at lave et engangs køb, ikke et engangs brug. 

 Vitamix motor er bygget til at holde

Vitamix Specs

Tag et kig nærmere

 

1 Nydelige knive

Hver lille form og facon på Vitamix’ kander er designet til at danne den unikke, kontrollerede vortex, som systematisk hvirvler ingredienserne ned til knivene for at give en blød smoothie på ingen tid.

 

2 Hårde knive af rustfrit stål

Knivene i rustfrit stål er lavet af samme materiale, som der bruges til at lave fly af. De er designet til at kunne håndtere selv de hårdeste ingredienser. Så fra første til sidste blend, får du den samme høje kvalitet.

 

3 Metal Drive System

Vitamix benytter et ”Metal Drive System” til at forbinde kanden til selve blender-motoren. Dette er med til at overføre kraften fra motor til kande og beholde kvaliteten og levetiden af blenderen.

 

4 Luftkølet motor

Vitamix’ motor holder sig selv kølet, så den konstant kan levere den kraft, du har brug for, uanset ingrediens. 

 

Op til 10 års garanti
Vitamix tilbyder 10 års garanti på motordelen og 2 års garanti på løsdele, herunder kanden. Eftersom under 1% af produkter, der stadig er under garantien i USA, har været til service, kan man roligt sige at det er en af de bedste garantier, du finder.

Vitamix Garanti

 

 

”Jeg elsker, at jeg bare kan smide en masse forskellige ting i min Vitamix og så blender den det til en silkeblød smoothie, så mine børn ikke kan gennemskue, hvad der er i. Teksturen er fantastisk og maskinen er rigtig kraftfuld. Jeg ville ønske, jeg havde købt en Vitamix noget før.”

Jane89

 

Længerevarende motorer

Nøglen til et langt motor-liv er at forhindre blenderen i at overophede. Udover overbelastningsbeskyttelse, som er indbygget i alle blendere, har Vitamix i årtier arbejdet på at perfektionere lufttilførslen og cirkulationen ved motoren. Dette har gjort, at der kommer den præcise mængde luft til de dele af motoren, der har mest brug for det. Resultatet er en mere lydsvag og mere pålidelig motor som vil servicere dig de næste mange, mange år.

Vitamix Motor der holder

 

 

”Jeg har haft min Vitamix i mange år nu. Den er let at bruge, super tidssparende, og utrolig kraftfuld… Jeg bruger den hver dag… og mere end en gang om dagen.”

Kathleen, Merced, CA

 

Let at bruge, let at rengøre

Vitamix er designet med en ting i tankerne – dig.

Det er derfor, Vitamix har været opmærksomme på at alt, lige fra tilberedning til rengøring, starter og slutter i din blender. Fordi ”let at bruge” betyder, at du vil bruge den oftere og derved får det fulde ud af din investering.  

 

Skift fra den ene til den anden kande og så til den ene igen

Vitamix har udviklet både vådkander og tørkander i forskellige størrelser. Alle med samme fatning til motordelen, så du ikke skal ud og have fat i forskellige blendere. Så om du vil lave en lækker kage med hjemmelavet mandelmel eller en kæmpe kande suppe til 8 mennesker, så har Vitamix en kande til dig. 

Vitamix kander
 

”Jeg bruger min mindst én gang om dagen. Den er så let at bruge og rengøre at jeg hele tiden finder på ting, jeg kan lave i min Vitamix. Den kan ikke sammenlignes med nogen anden blender. Den er i en klasse for sig.”

Katy, mor til tvillinger, Texas

 

Simpel at styre

Brugervenlig styring gør selv de mest indviklede opskrifter lette, om så du manuelt styrer knivene eller benytter de pre-programmerede programmer. Den indbyggede timer hjælper dig med ikke at overblende dine retter og har du brug for et hurtigt udbrud af kraft? Så er puls-funktionen lige ved hånden.
Vitamix Kontrolpanel
Vitamix Rengøring

Selv-rengøring

Bare blend varmt vand med en enkel dråbe opvaskemiddel på din maskines højeste hastighed og den rengører sig selv på 60 sekunder eller derunder. Intet behov for at skille den ad og bruge opvaskebørste.

 

”Vi købte Ninja-blenderen, som bliver sammenlignet med Vitamix. Efter et par måneder var vi på udkig efter en Vitamix. Jeg troede, at en ekstra kniv i kanden ville være bedre end en tamper. Der tog jeg godt nok fejl.”
Grimart, Virginia, USA

 

”Bedste køkkenredskab nogensinde! Fantastisk og let at bruge og endda lettere at gøre ren. Fungerer perfekt og gør det let og simpelt at spise sundt.”

Josephdp

 

Vedvarende tilberedning

Alle Vitamix-maskiner kommer med en tamper, som er designet til effektivt at kunne hjælpe dig med at blende selv de tykkeste og mest stædige retter – som f.eks. nøddesmør. Der er intet behov for at stoppe maskinen og skrabe det ned til knivene igen. Vitamix giver dig en ensformig konsistens, som er klar til servering på ingen tid. Se det lidt som en ekstra hånd i køkkenet.
Vitamix Tamper

 

En mere præcis tekstur

Vitamix’ lydhøre styring gør, at du kan kreere mange forskellige teksturer. Lige fra en grov salsa til en silkeblød smoothie. Tilpas hvert enkelt blend til dine smagsløg.

Præcis hastighed giver præcis tekstur

Da den største grund til at folk køber en blender er for at lave smoothies, er det vigtigt at få dem lavet helt perfekte. Om så du ønsker en ”Ice-blend”, en puré, en vitamin-bombe fyldt med grøntsager eller en frugtig smoothie, så kan Vitamix klare hver en tår.

 Vitamix Blend
Tekstur Vitamix 

Men vi stopper ikke her

Vitamix har perfektioneret at blende hele frugter og grøntsager til cremede blends, uden skyggen af klumper. Man kan roligt sige, at de har opnået smoothie-perfektion. Men det er kun en lille del af deres historie.

Der er et helt hav af teksturer mellem grove og silkebløde smoothies, der kun venter på at du opdager dem og smager på dem, og det er lige det, Vitamix kan hjælpe dig med.

Vitamix Hakke

Hakke

Vitamix Male

Male

Puré Vitamix

Puré

Råvare Vitamix

Greenie

Et par hurtige tryk på pulsknappen eller tænd/sluk-knappen kan let hakke ingredienser til at lave en lækker, dip, salsa, suppe eller saucer, helt uden brug af knive. 

Med et enkelt drej på hastighedsknappen kan du lave ristede nødder til en lækker nøddesmør, eller male dit eget glutenfri mel.

Kokke elsker Vitamix for dens lækre puréer. Blot blend råvarerne med lidt vand eller anden væske for at lave silkeblød perfektion. 

Blend dine ynglingsgrøntsager og -frugter med vand for at lave en lækker greenie, hvor du beholder alle fibre og vitaminer.

Hastighedskontrol

Brug den variable hastighedskontrol-knap for at tilpasse knivens hastighed med teksturen af hvert eneste blend. Fra helt bløde puréer til grove dips. Puls-funktionen giver dig høj kraft og masser hastighed på et splitsekund.

Programmerede Blends

De pre-programmerede programmer sikrer, at du får en let rengøring, mulighed for at lave andet i køkkenet imens og det samme resultat, hver gang på både puréer, smoothies, is og supper.

Skab enhver tekstur

Hastighedskontrollen giver dig mulighed for at raffinere enhver en tekstur med kulinarisk præcision, fra den blødeste puré til den hjerteligste suppe.

Vitamix Kontroller
 

”Jeg elsker min Vitamix blender! Jeg havde et andet mærke før og den lavede en grynet tekstur i mine smoothies. Det sker ikke med Vitamix! Jeg får mange flere grøntsager, som jeg ikke kunne få ned før.”

Laura Johnson, Facebook fan

Ned i strømmen

Hver  lille form og facon på Vitamix’ kander er designet til at danne den unikke, kontrollerede vortex, som systematisk hvirvler ingredienserne ned til knivene, så i stedet for at håbe på, at ingredienserne finder vej ned til knivene, så giver Vitamix dem ikke noget valg.

Vitamix Vortex

”Vitamix "puréer" og pulveriserer med lethed. Mine smoothies indeholder nogle gange quinoa, chiafrø, broccoli, selleri eller andre ingredienser, som normalt er hårde eller svære at blende. Der er aldrig trævler fra grøntsager og frøene er helt væk. Perfekte smoothies.”

Anonym, Coral, New Jersey, USA

 

 

Bedre smag

Vitamix har spændt, ikke en, men hele to heste for din motor. 

HK Vitamix

Hestekræfter for at give bedre smag

Alle Vitamix-maskiner har  den kraft, du har brug for, til at pulverisere ingredienser og frigøre smage og sammensætte dem på en ny måde, for at give velsmagende blends. Når en blender kan hjælpe dig med at omdanne sunde ingredienser til smagfuld mad, som man har lyst til at spise, så lægger folk mærke til det. For smagen betyder meget, når det kommer til at opretholde en sund livsstil.

Trænet kraft

Vitamix sigter ikke efter at have flest hestekræfter. Du har ikke brug for mange hestekræfter, du har brug for trænede hestekræfter. Den fokuserede kraft i Vitamix’ komplette blendersystem gør, at hver en komponent i blenderen arbejder sammen og skaber hurtige og bløde blends, fyldt med smag. 

Smag Vitamix
 

”Tak til Vitamix, min familie er begyndt at indtage sunde grøntsager, helt frivilligt.”

Debra Rais, Eremont, Californien, USA

 

Slip Vitamix smagen fri

Løssluppen smag

Selv det mindste stykke krydderi rækker langt i en Vitamix. Motorens kraft og styrken fra knivene giver sammen en pulveriserende effekt, som slipper al smagspotentialet fri. Tilføj krydderier lidt ad gangen (især hvidløg og peberfrugter), så du kan smage til og tilpasse løbende. Gem resten til din næste ret. 

 

”Jeg har ønsket mig en powerblender og jeg er så glad for, at jeg købte en Vitamix. Det er let lige at lave en smoothie, suppe eller nøddesmør. Jeg glæder mig til at prøve andre opskrifter som f.eks. is-opskrifterne.”

Ketayun, Weschester County, NY

 

Slip dampene løs

Vitamix’ motor holder sig selv kølet, så den konstant kan levere den kraft, du har brug for. Dette gør at blenderen kan holde den samme kraft i alle de 5-6 minutter, det tager at varme supper og saucer på Vitamix. Alt dette gøres udelukkende ved hjælp af friktionsvarme ved kniven, der er ingen varmeelementer i blenderen.

Vitamix Dampe

”Jeg eeeeelsker den her blender. Spinat og broccoli har aldrig smagt bedre.”

Chase0615

 

 

Gem Grøntsagerne Vitamix

Gem grøntsagerne

Gør den mad man burde spise, til den mad, man har lyst til at spise. Vitamix har den kraft, det kræver for fuldkommen at kunne homogenisere ingredienser, få dem blandet sammen for at skabe velsmagende blends. Ingen klumper, ingen pulp, ingen kerner og ingen grøntsager – så vidt man kan se.

 

”Mine børn, som er meget kræsne, benytter ofte maskinen selv for at lave smoothies. Ikke flere kampe om, at de skal spise deres grøntsager. De elsker det. Tak, det har gjort en kæmpe forskel i vores familie.”
The Elephant Ninja, San Diego, California, USA

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud