Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Vitamix Ascent A2500i Hvid

Power-blender
Vitamix Ascent A2500i Hvid
Power-blender
Vejledende Salgspris: 5.795,00 kr.
Vitamix Ascent kaldes den helt nye serie af Premium blendere, som forener brugervenligt og moderne design med nutidens krav til sikkerhed og funktionalitet. Vitamix Ascent, i det nye raffinerede og eksklusive design er stadig original Vitamix, og løfter niveauet til helt nye standarder for brugervenlighed.

Læs mere

Vælg model

Vitamix Ascent A2500i har 3 programindstillinger (til Smoothies, varme supper og frosne desserter) der automatisk justeres til den valgte beholderstørrelse, blender indholdet i beholderen og stopper blenderen, når programmet er færdigt. Der er indbygget trådløs tilslutning, der gør det muligt for Vitamix Ascent blendere at udvikle sig med de nyeste innovationer i de kommende år. Vitamix Ascent lever op de til de strengeste sikkerhedskrav der stilles.

Programindstillinger
Tre programindstillinger til Smoothies, varme suppe og frosne desserter, der gør det muligt at lave andre ting i huset uden at skulle overvåge blenderen under hele processen.

Du har kontrollen
Variabel hastighedskontrol og pulsfunktion giver dig mulighed for at finjustere konsistensen af enhver opskrift.

Digital Timer
En indbygget digital timer giver information om resttid på programmet du kører eller hvor lang tid du har blendet. En digital timer er den perfekte hjælper til at opnå den perfekte tekstur hver gang.

Indbygget trådløs forbindelse
Motorbasen er i stand til at genkende den beholderstørrelse, du har valgt og justere automatisk programindstillinger og maksimale blandingstider i forhold til beholderstørrelsen.

SELF-DETECT™ beholdere
Vælg imellem en række af kompatible beholderstørrelser, der er tilpasset og designet til at passe til dine behov.

SELF-DETECT™ Interlock
En sikkerhedsmæssige foranstaltning forhindrer aktivering af motoren, medmindre beholderen er sat på plads med låget sat korrekt på. Såfremt låget løftes eller beholderen fjernes mens motoren kører, afbrydes den og med en indbygget motorbremse standser den på under 2 sekunder. Det er forsat muligt at tilføje ingredienser under blendningen gennem påfyldningshullet i låget.

Kraftig motor
Den kraftige motor fra Vitamix har 2,2 hestekræfter og kan blende selv de hårdeste ingredienser til en silkeblød smoothie og holder samtidigt sig selv luftkølet.

Let rengøring
Både kande, låg, prop og tamper tåler opvaskemaskine. En anden nem måde er at lade blenderen ”spule” kanden selv. Med en enkel dråbe opvaskemiddel og varmt vand, kan Vitamix blenderen rengøre sig selv på ca. 30 - 40 sekunder. Motorbasen rengøres med en klud opvredet med varmt vand.

Low-Profile kande
Vitamix Ascent leveres som standard med en 2 liters kande med klart låg, hvilket giver mulighed for at overvåge blandingen. Kanden har en smal tud, der gør det let at servere direkte fra den eller hælde indholdet over i mindre serveringsskåle. Den lave kande gør, at blenderen kan stå under overskabene på køkkenbordet eller let kan stilles ind i køkkenskabet.

Kassen indeholder:
1 x Vitamix Ascent A2500i motorbase i hvid
1 x Low-Profile kande i Tritan Eastman plast, BPA-fri
1 x Low Profile tamper
1 x Opskriftsbog (engelsk)

Fakta
Hvid
Produceret i
Cleveland, Ohio, USA
Produkttype
Power-blender
Mål (BxLxH)
20,5 x 28 x 43,2 cm.
Knive
Laserskåret rustfrit stål, Ø 10 cm.
Effekt
2,2 HK
Tilslutning
220-240 V, 1200-1400 W
Frekvens
50/60 Hz
Vægt
5,4 kg.
Kabel
1,2 m.
Anvendelse
Privat / Ikke-kommercielt
SKU
0703113631894
Motorgaranti
10 år

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud