Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Vitamix Ascent Blenderkopper Startsæt

Accessories
Vitamix Ascent Blenderkopper Startsæt
Accessories
Vejledende Salgspris: 1.495,00 kr.

Vitamix Blenderkopper Startsæt . Nyt tilbehør til Ascent blenderne. 2 x 600 ml.

Læs mere

Brug din Vitamix Ascent blender til at lave personlige smoothies til alle familiemedlemmer - og undgå at vaske ekstra op. Blenderkopperne giver dig mulighed for at blande individuelle drikkevarer lige inden du skal ud af døren, og du kan tage dem direkte med på vejen ved at skrue de tilhørende drikkelåg på. De passer i de fleste bil-kopholdere og kan nemt stå i køleskabet.

Bladene på knivbasen er i rustfrit stål og laserskåret til præcision samt hærdet med samme kvalitet som din Vitamix Ascent Blender for at sikre fløjlsagtige teksturer. Med en kompakt rejsekapacitet får du mest muligt ud af dine ingredienser og eliminerer affald. Vitamix Blenderkop startsæt er designet til at minimere besværet med et sundt måltid, så du kan skynde dig ud af døren eller nyde din aftensmad med mindre madlavning og oprydning.

Blenderkopperne er lavet med en termofunktion, der gør at du kan holde på dem om du har varme eller kolde drikke i din beholder. Du undgår også at spilde, da drikkelåget er spilde-sikkert, hvilket gør den nem at bevæge rundt. Drikkevarebeholderne er lavet i holdbart BPA fri plast og alle dele kan gå i opvaskemaskinen.
Hvert kit leveres med to beholdere, to låg og en knivbase. Disse beholdere er kun til Ascent Vitamix-modeller.

SELF-DETECT™
Med Ascent-serien er der tænkt på fremtiden, alle produkter fra Vitamix med SELF-DETECT vil tilpasse sig din Ascent blender.
Ascent-serien har SELF-DETECT, hvilket vil sige at når du sætter Ascent Blenderkopperne på blenderen, så tilpasser programmerne sig i både tid og hastighed.

Produktet indeholder
2 x Vitamix Ascent Blenderkopper med SELF-DETECT™
2 x Drikkelåg
1 x Knivblade

OBS: 
Disse beholdere er kun til Ascent Vitamix-modeller.
Der må ikke blendes varme væsker i denne beholder da dampen ikke kan slippe ud.

Produceret i
Cleveland, Ohio, USA
Produkttype
Accessories
Mål (BxLxH)
11,4 x 12,2 x 24,9 cm
Knive
Laserskåret rustfrit stål
Anvendelse
Hjemmebrug/Privat
Garanti
3 år
SKU
0703113632334

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud