Gratis fragt ved ordrer over 500 kr. til GLS Pakkeshop eller Erhverv

Vitamix Ascent Blenderkop & Skål Startsæt

Accessories
Vitamix Ascent Blenderkop & Skål Startsæt
Accessories
Vejledende Salgspris: 1.495,00 kr.

Vitamix Blenderkop og skål Startsæt . Nyt tilbehør til Ascent blenderne.
Sættet indeholder 1 x 600 ml blenderkop, 1 x 225 ml blenderskål og en knivbase.

Læs mere

Mange muligheder!
Lav individuelle smoothies eller små mængder plantedrik i blenderkoppen. Brug blenderskålen til at hakke krydderier, lave dressinger eller babymos. 
Gør din Vitamix Ascent mere personlig med blenderkop og blendeskål startsættet. Med den 225 ml blenderskål kan du let lave små portioner af dips og dressinger, gem resten i skålen ved brug af det medfølgende opbevaringslåg.
Med blenderkoppen på 600 ml kan du lave din egen personlige smoothie direkte i koppen. Slip for opvask af den store kande.

Blend, tag med & opbevar!
Blend direkte i din blenderkop, skru drikkelåget på og tag afsted. Blenderkoppen passer i de fleste kopholdere i bilen eller i de fleste køleskabslåger.
Blend og opbevar direkte i blenderskålen. Det medfølgende opbevaringslåg er designet så flere skåle kan stables for optimal pladsudnyttelse.
Startsættet inkluderer 1 stk. 600 ml blenderkop med 1 stk. drikkelåg og 1 stk. 225 ml blenderskål med 1 stk. opbevaringslåg. Den medfølgende knivbase passer på både blenderkoppen og blenderskålen.

Holdbart materiale
Blenderkoppen og blenderskålen er lavet af stærkt BPA-frit Eastman Tritan® plast. Både kop og skål har dobbeltvæg for at holde smoothies og andre blends kolde.
Knivbasens knive er lavet af laserskåret rustfrit stål og har samme design som kniven i Vitamix’ 2 liters kande. Dette er med til at skabe samme silkebløde resultat på blends.

Rengøring
Alle dele i startsættet tåler maskinopvask på øverste hylde, men en hurtig og simpel rengøring kan klares med en dråbe opvaskemiddel og varmt vand - blend derefter på fuld hastighed i 30 sekunder. 

Self-detect® teknologi
Vitamix Ascent-serien og dertilhørende Asecnt-tilbehør er udstyret med Self-detect® teknologi, hvilket betyder at dette sæt kun kan bruges på en Vitamix Ascent-model*. Blenderen vil genkende den påsatte blenderkop eller skål og tilpasse sine programmer i tid og hastighed.

*Vitamix Ascent A2300i, Vitamix Ascent A2500i eller Vitamix Ascent A3500i.


OBS: 
Disse beholdere er kun til Ascent Vitamix-modeller.
Der må ikke blendes varme væsker i denne beholder da dampen ikke kan slippe ud.

Produceret i
Cleveland, Ohio, USA
Produkttype
Accessories
Knive
Laserskåret rustfrit stål
Anvendelse
Hjemmebrug/Privat
Garanti
3 år

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud