Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Vitamix Ascent Blenderskåle Startsæt

Accessories
Vitamix Ascent Blenderskåle Startsæt
Accessories
Vejledende Salgspris: 1.295,00 kr.

Vitamix Blenderskåle Startsæt til Ascent modeller. 

Læs mere

Tilføj Vitamix Ascent Blenderskåle til din Vitamix Ascent blender. Oplagte til at lave små portioner af dips, salsa, babymos og salatdressinger. Server direkte i skålen, opbevar det i skålen på køl eller tag det med til frokosten ved hjælp af de medfølgende låg. Størrelsen (225 ml.) gør skålene let anvendelige til hurtigt at hakke løg og andre grøntsager. Med Vitamix blenderskålene kan du erstatte alle dine minimaskiner, der tager plads i skabet. Du får her et produkt, når det skal gå hurtigt, være let og individuelt tilpasset dine behov. Brug din Vitamix Ascent blender til at lave personlige blandinger til hele familien - og undgå en masse madspild.

Startsættet indeholder 2 x 225 ml. blenderskåle med låg til begge skåle, der gør det muligt at stable skålene for bedre udnyttelse af pladsen i køleskabet samt 1 stk. knivbase. Blenderskålene til Ascent-serien kan bruges til at hakke og male mange forskellige ingredienser til din indre mesterkok. De kan bruges til at male mel, lave din egen dip, smoothiebowle m.m.

Holdbart materiale

Vitamix-kander, lavet af laserskåret rustfrit stål, som kan modstå selv de hårdeste ingredienser. Både beholder og knivbase er egnet til at gå i opvaskemaskinen. Blenderskålene er fremstillet i BPA-frit Eastman Tritan-plast, hvilket er det sammen som bruges til at fremstille flyvinduer. Bladene på knivbasen er i rustfrit stål og laserskåret til præcision samt hærdet med samme kvalitet som din Vitamix Ascent blender for at sikre fløjlsagtige teksturer. Med den lille rejsestørrelse og låg der kan stables, har du her mulighed for det perfekte to go måltid. Låget til hver blenderskål er helt spilde-sikkert for at gøre det så nemt at flytte dem fra et sted til et andet, eller måske endda når der er involveret utilsigtede dråber. Vitamix blenderskåle startsæt er designet til at minimere besværet med et sundt måltid, så du kan skynde dig ud af døren eller nyde din aftensmad med forskelligt frisklavet tilbehør. Skålene fungerer så de bare kan sættes på aftensmadbordet med din nye hjemmelavede pesto eller dressing. Du kan også bringe dem med på farten, og tage dem med som et hurtigt mellemmåltid eller en del af din madpakke. De andre vil blive så misundelige på din lækre mad!

SELF-DETECT™

Med Vitamix’s selvdetekterende teknologi, vil din Ascent blender automatisk genkende hver kop og justere blandingsindstillingerne i overensstemmelse hermed. Hele Ascent-serien har SELF-DETECT, så når du sætter Ascent Blenderskålene på blenderen, så tilpasser programmerne sig i både tid og hastighed. Disse beholdere kan kun benyttes til Vitamix Ascent A3500i, A2500i, A2300i. Beholderne sælges også uden knivbase.

OBS: 
Disse beholdere er kun til Ascent Vitamix-modeller.
Der må ikke blendes varme væsker i denne beholder da dampen ikke kan slippe ud.

Produktet indeholder

2 x Vitamix Ascent Blenderskåle med SELF-DETECT™
2 x Låg
1 x Knivbase

 

Produceret i
Cleveland, Ohio, USA
Produkttype
Accessories
Mål (BxLxH)
11,5 x 11,5 x 9,6 cm
Knive
Laserskåret rustfrit stål
Vægt
390 gr.
Anvendelse
Privat / Ikke-kommercielt
Garanti
3 år
SKU
0703113632266

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud